Toen ik op enig moment in mijn carrière in mijn eentje verantwoordelijk was voor de kwaliteitszorg en dat allemaal best spannend vond, vond ik het super fijn om ‘s met iemand te sparren over de obstakels die ik tegenkwam. Ik vond die persoon in de persoon van iemand met wie ik als eens had samengewerkt en ik vond het helemaal gaaf dat zij van de hoed en de rand wist op kwaliteitsgebied. Zo hoefde ik niet ieder woord uit te leggen.

Omdat ik weet dat ik niet de enige was die ooit nagelbijtend achter haar bureau zat, kun je met mij een afspraak maken om te sparren, je gal te spuwen, vraagstukken voor te leggen of te kijken naar eenvoudige oplossingen voor je organisatie of voor jou in je rol als kwaliteitsmedewerker. Ik bedoel maar, twee weten meer dan één!

Waarom zou je alles zelf verzinnen en ontwikkelen, als er iemand is die jou kan helpen?

Als geen ander weet ik dat het als kwaliteitsmedewerker soms eenzaam kan zijn om op één-hoog achter achter je bureau te zitten en je afvragen waarom het je nou niet lukt om deze klus voor elkaar te krijgen.

Ik heb niet alleen ervaring als kwaliteitsadviseur in dienst bij kleine en grote organisaties, maar ook als ondernemer en ik ben gediplomeerd coach.

Laten we een cappuccino drinken