Door mijn brede ervaring ben ik in staat om u te helpen met het functioneel beheer van software voor kwaliteitsmanagement. Denk daarbij aan documentbeheersystemen, elektronische dossiers of auditsoftware. Ik help u inrichten, (tijdelijk) beheren of opschonen. Ook kan ik u helpen bij het kiezen van nieuwe software.

Ik heb geen enkele moeite om mij nieuwe software eigen te maken. Mocht ik geen directe ervaring hebben met een programma, dan is een korte training nodig, waarna ik er heel goed mee uit de voeten kan. Dat komt omdat ik systematisch kan denken.

Hierdoor schrik ik niet terug voor de technische aspecten van functioneel beheer. Ik vind het een uitdaging om programma’s zo gebruikersvriendelijk mogelijk in te richten. Dit houdt in dat het clean en toepasbaar moet zijn met hulpteksten op de juiste plek.

Doordat ik weet dat alles wat je invoert, in principe te analyseren moet zijn, houd ik ook rekening met die kant van het de organisatiebehoefte.

Nadat een programma ingericht is, schrijf ik duidelijke handleidingen en ben ik in staat (grote) groepen gebruikers te trainen.

Neem contact op voor meer informatie.